beats by dre cheap

MLADA OD SANDALA

Emina Jahović udala se za najpopularnijeg turskog pevača Mustafu Sandala!

Novopazarskoj Penelope Kruz Emini Jahović ova godina počela je jednim od najlepših događaja u životu. Naime, svoju dugogodišnju vezu s najpopularnijim turskim pevačem Mustafom Sandalom krunisala je brakom 13. januara u Istanbulu - tvrdi izvor Kurira blizak pevačici koji je insistirao na anonimnosti:

- Emina je u nedelju po drugi put u životu izgovorila sudbonosno "da" i svoje srce poklonila Mustafi Sandalu. Iako se jednom već opekla, jer Jahovićeva iza sebe ima jedan propali brak s izvesnim Novopazarcem Aladinom koji je trajao svega nekoliko meseci, kao i jednog raskida sa svojim sadašnjim suprugom, ona je pristala da postane gospođa Sandal. Svadbena ceremonija održana je u krugu najbliže rodbine, to jest brata Mirsada i snahe Dine, kao i najbliskijih prijatelja - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

- Golupčići su svadbeni pir planirali na proleće, jer je novopečenu mladu čekalo snimanje filma i novog albuma, baš kao i njenog dragog, ali su odlučili da prvenstvo daju zajedničkoj budućnosti i da novu 2008. godinu započnu ne kao verenici, već kao supružnici. Iako su mnogi mislili da će Emina udaju obelodaniti na sva zvona, ona se potrudila da njeno venčanje protekne u tajnosti, tako da posle građanskog venčanja mladenci nisu upriličili čak ni žurku za svoje brojne prijatelje i saradnike. Svadbeno veselje se planira za proleće u Novom Pazaru i Istanbulu. Tako je sada izvesno da će lepa Emina nastaviti karijeru u Turskoj, a da će u Beograd dolaziti samo kao turista - zaključuje naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, nazvali smo Eminu, koju smo zatekli sa suprugom u kupovini nameštaja za novi stan. Kratko i s osmehom, rekla nam je:
- Šta da kažem? Presrećna sam, a svoju sreću želim da podelim s vama!
Neka im je sa srećom!

***Pink i Novosti***
http://rubi.blogger.ba
16/01/2008 14:18